TABUNG SIMPANAN

sAhAbAT KuSaYanG...!!

tabung masa depan

Monday, February 21, 2011

Contest gambar anda pakai shawl yang paling menarik@comel



mesti korang dah penat baca entry kite asyik GA and contest je arini kan? huhu ok2...ni last contest untuk arini hehehe... jom la korang2 yang suke pakai shawl tu join contest ni..korang ley menang shawl yang berompol2 tu taw..kite ada pasang niat nak beli tap belum beli lagi..tpi dah alang2 ada contest nak kaci shawl tu free...kite pon feel free la to join hehehe...korang klik banner yer lau berminat.. (^_^)

  ok kite pertaruhkan gambar profil pic kite jep...hehehe

simple jep kan? tapi still nampk cam cumey jep shawl tu dipakai...tuan nye xla cumey pon huhu...hope dis picca will memikat hati juri..amin... (^_^)

kite tag

4 Owg Conteng Entry:

aLieF si Muncung ManiS said...

wahhhh..awak..good luck...semoga awk menang..kalau dah menang jgn lupa bgtaw alief taw..btw,nama saya alief..selamat kenal2..kalau sudi,awk dtg la jenguk blog saya..kalau awk rasa blog saya best,awk follow la..tapi,kalau awk rasa blog saya tak best,jgn paksa diri nak follow taw..awk follow kalau awk rasa blog alief boleh buat awk tersenyum..thanx awk..selamat berkawan..lepas awk follow,tinggalkan jejak taw..thanx again..alief tunggu awk..huhu..ni link alief..->
ENTRY SATU..kalau nak popular dengan cepat,,sila baca..jgn malu-malu..ni dia tips-tips nak jadi popular dgn cepat..""

ENTRY DUA..korang sanggup tak buat benda ni??kalau sanggup,,sila la baca..kalau tak sanggup,,hurmm..kena baca gak..peace..""

Putry Bella said...

blog kamoo best...gelak guling2 ahahaha.. :P btw kte dh follow..keep in touch k...n thnks 4 da wish huhu hope de rezeki menang shawl tu huhu...

aLieF si Muncung ManiS said...

wahai puteri ku...kenapa tidak tag alief kat atas ni..??hehe..gurau je..wahai puteri ku,,alief berterima kasih banyak2 atas kesudian adinda bertandang ke blog patik..tuan puteri ku,sudikah tuan puteri menjadi sahabat patik..dan jikalau tuan puteri berkelapangan,,tuan puteri selalu lah datang mengadap blog patik..dan jikalau patik pun berkelapangan,,patik juga akan bertandang ke blog tuan puteri..keep in touch k(aik,silap,,tercampur bahasa inggeris dalam bahasa istana)..

Putry Bella said...

hahaha nak tag tapi tu la cam kesian lak lau kamo pakai shawl hehehe... hehe...insyaALLAH kite akn kunjungi blog kamo lau kite free :) salam perkenalan heee