TABUNG SIMPANAN

sAhAbAT KuSaYanG...!!

tabung masa depan

Monday, February 21, 2011

coNteSt kaMi pOsE cuMey


Korang....meh sini meh...kite ada bawak brite besstttt punyer....xtipuu...nmpk x tajuk entry ni and banner kat ats tuh? xnampak?? aik...buto ko apo budak nih? hahaha xdela gurau2 manjer jerk..huhu.. ok2.. actually kite nak gitaw korang yang kite join contest Kami pose Cumey ni..!! jom la korang...hehe asal cam excited semacam je budak sowang ni? hahaha xdela... korang nak tahu x..adiah die gempakkkk seyyhhh...nak tahu?? xnak?? nak?? jeng jeng jeng...
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


Amacam gempak x?? gempak kan2?? kenapa kite join contest ni? kite join sebab ni first time join Contest yang adiah nye begitu lumayan...
tp....pemenang ley pilih taw nak iPhone tu or RM100+topup RM50
kalau la ditakdirkan kite menang...rezeki kite...mestila kite pilih iPhone tu hehe... korang nak jugak? lau nak cepat2 la join coz...due date dah hampir tiba dah...tinggal 4 ari je lagi...25/2/2011 end taw...cepat korang...ner taw rezeki korang....actually menang atau x tu rezeki masing2 la kan? tujuan utama join kontest mestila sebab nak lebih kenal sesama blogger kan? disamping tu...lau ada rezeki dapatlah adiah tu...ape2..pon semoga ada la rezeki dapat iPhone tu memandangkan kite punye hp rosak duk meminjam hp adik hukhukhuk...sedey kn?

oklah.....dengan dup dap dup dap jantung...kite akan pertaruhkan gambar ni


cumey x?? actually kite tak taw nak amik gambar mana satu antara dua ni...Amni ley tolong pilihkn x? ataw ley pertaruhkan banyak gambar? hehe
ni gambar ngan member2 kite kat kolej tp time ni kitowang kat PICC,Putrajaya ada Dinner...huhu cumey x bunga dikelilingi kumbang2 yang xbpe nak cumey hehehe oppsss...jangan mara ek korang...

eh2...jap2...nak gambar ni cumey x?


macam cumey jugak kan gambar ni...semua pose cumey sama je :) 

Amni sila komen yer...lau xley pertaruhkan banyak gambar...kite akan buang salah dua dri pic2 ni huhu...

so nak tag




5 Owg Conteng Entry:

amny.. said...

'ramainye' kumbang mengelilingi bunga..

btw,,nice..;DD

thnx ek join..

best of luck..;D

-✿ Ayu ✿- said...

thanks tag ayu...ayu dah wat...:p

Putry Bella said...

amny : welcme dear...(^_^) AND Tq... hehe mudah2an ada rezeki

ayu : welcme ayu... gudluck to u :)

susu said...

tq tagge..nti i join k

Putry Bella said...

ok susu :) gudluck dear...