TABUNG SIMPANAN

sAhAbAT KuSaYanG...!!

tabung masa depan

Wednesday, September 14, 2011

SEKIAN LAMA MENYEPI...AKHIRNYA....

hollaaaaa...ada readers lagik ke? huhu... sekian lame kite menyepi..akhirnya i'm home.. hahaha... kurang lebih 4 month kite x update blog ni..dah berhabuk pon..fuuuuhhhhh... banyak nye debuuu.. aceyhh.. hehe.. btw sementara masih dibulan syawal ni kite nak ucapkan SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI kepada seluruh umat islam dan semualah yang menyambutnye.. 


Bagi kite an.. raya tahun ni xbpe nak meriah la..i dunno why.. but tu la yg kite rase.. maybe sbb xberjauhan ngn family..yela cuti 4 bulan so xde feel la blik kg.. mana x nye umah nenek kite dekat je kot.. huhu lau x cuti 4 buln tu.. ada jugak feel balik kg dari UPM ni.. hehe.. btw still gumbira la dapat beraya full adik beradik taon ni..hihi.. and dis year jugak kite buat julung2 kali nye berya bersama anak buah pertama hehe... ni budak cumey..namanye Ahmad Niyaz Rafiqi bin Ahmad Syauqi.. 


hehe..bolat kan??? umurnye baru nak masuk 6 bulan tapi tubuhnye amat2la comeyyy hehe...xpe2.. nnti da besar encemm tuu hehehe...
 ni lak adik kite yang keje dye tido jer... haha lawak tol..loll


tgk tu.. owg suap kueh raya pon xsdr.. ishh22...

oh ya..korang punye raye mesti besh an? kite besh la jugak tp cam suram sket..maybe coz nenek kite da xde kot..sellunye every year arwah nenek akan beraya bersama without fail but taun ni she's gone.. rumah pon suram jer.. windu nye kat arwah... semoga arwah tenang kat sana..  

okeyh.. mood raya masih ada... raya an sebulan hehe.. so ley la berya lagik an? beshh nyer... kite pon nak beraye jugak..kat UPM ni minggu akhir raya kolej kite nak wat jmuan raya..ee beshh nye xsabarlah.. hihi.. agak2 pengetua kasik duet raye x? hahaha... ntah pape an? hihi.. raye raye jugak essemen da dapat.. huhu.. so ada tanggungjawab disitu..so dun play2 yer.. hehe.. bukan kite jela..u olz pon yang da selamat kembali ke kampus tu confrm da dapat essemen an? hehe.. oh ya hampir terlupa lak.. Congrats to olzz yang baru masuk Universiti..xkira la IPTA ke IPTS ke Maktab ke yang penting u olz so lucky coz berjaya menjejak kaki ke menara gading.. ada taw sesetengah kawan2 adik2 kite yg kat luar sana xbernasib baik nak masuk U taw.. so syukur la lau da dpt masuk U okeyh? apa yang penting belajar rajin2.. jgn main2.. kat U ni ramai saingan.. gud luck keyh?? (^_^) nasihat ni bukn utk olz jer..utk peringtn dri kite jugak.. renung2kan dan selamat beramal (^_^)

2 Owg Conteng Entry:

Sr. Maryam Fatanah said...

comel lah baby tuh !!!!

Putry Bella said...

hehe taw xpe...tu anak buah kite...hehe... tembam betul pipinye kan? hehe