TABUNG SIMPANAN

sAhAbAT KuSaYanG...!!

tabung masa depan

Friday, May 6, 2011

Diner at ICE ROOM with aweks2 cun



korang pernah pergi mamam kat Ice Room? xpernah?? rugi wooo... syokk.. tempatnye canteekkk, mknan die sedap..ice cream die..terBaikk! :) semalam kite and rumate2 tersayang dinner kat ice Room Bangi.. sebelum sampai tu sempat la kitowang makan buah LANGSAT..( hehe korang taw ke maksud buah LANGSAT ni?) Lau xtaw carik la dlm kamus dewan edisi pertama yang kite publish...wakaka..okeyhh terlebih suda.. harga makanan kat ice Room tu murah jugak la..mesti korang xsabar nak tengok kitowang mamam ape kan? jom2 layannnn firstly meh kite kenalkan rumate2 kite yang chomey2 semuanya...stat wif me ahakzz! :P



budak comey ni name pendeknye Bie..kire adik paling bongsulah diantra kitowang


awek cute bershawl purple ni lak Mahirah...single taw! sape nak kenal gtaw kite hehehe

 
awek cute ni namenye ekin org sabah bah but sory not available hehe 

awek cun ni lak ayu namenye...memg ayu lah.. single jugak! hehe  teruja? meh2 nk kaci no hihi  siap waiters ngorat tu hihi

haa lastly si aweks manis yg merupakan orang terpenting dalam misi Dinner kitowang..adah namenye..single lagi jugak tu.. nk no? bolehhh hihi


okey...amacam cun x rumate kite?? oit..agk2la sampai meleleh ayaq liuq tu hehehe...  korang mesti pelik kan nape ramai sgt rumate kite kan? actually kite punye hostel cam dorm la..satu bilik enam orang tapi...bilik baik punyer....memg selesa...luas... dan setiap orang ada tempat masing2 memg private la.. best duk kolej 13 UPM ni.. :) okeyh2 back to story...  jom layan lagi gambor2 kitowang sepanjang kat IcE room neyh.. sebelum makan kite posing la dulu hehe






wahh teruja semua nampak sedappp..



wahhh sedap..teruja nk melahap...

 
dis is my dessert..Tiramisu kek RM7.00 rasenye xla sesedap secret recipe tapi boleh la untuk pembuka selera :)


kite punye jugak hehe Tropica mix RM 9.90 sedap...ada durian belanda n mcm2 buah lagik dalam tu

Yam yam ice cream kot ni ayu n Mahirah a.k.a yah RM 7.90


pErisa Blueberry ni ekin punye RM 7.90


ni antara yang tersedap jugak la perisa Fresh strawberry RM 8.90 di mkn oleh bie n adah


mango smooties kot nmenye yang ni kite share ngan bie RM 7.00

Ni kite punye jugak hehe banyak betul kite mkn namenye B.Paper  Noodles Chicken Chop RM10.90, Yah pun amik menu yang sama ngn kite

yang ni nampak cam sedap jew kan? ni adah punye menu... hot n spicy noodle soup RM 7.90 huhu  rasenye cam megi,,hehe megi jugak yang adah pilih dh dtg restoren cm ni hihi...cian adah tertipu ngn name menu hehe..

ni bie punye menu..b.paper rice chicken chop..RM10.90 lebih kurang yang mcm kite n yah makan yang beza cume nasi n mee hehe chicken chop die memg sedappp!

pelik x? hehe ni ayu punye.. rase cam makan pulut goreng kicap ada ayam dlm tu hehe bab kate adah macam makn wajik huhu.. namenye Steamed Lotus Rice RM6.00

                                                         sesi suap menyuap...:)


erkkkkk...alhamdulilah kenyang...dlm ramai2 kite paling byk menu n mahal la dri yang len giler ahh.. bile diri dikuasai oleh nafsu maka jadik la mcm tu hehe..tp kitowang share2 la...hehe xlaratnye nk melahap semua tu sorang2.. sebelum balik jom posing dulu...

pipi dh demokk mkn banyak hihi ayu masih lagi melahap 


bie keletihan mkn byk hehe


hepy dh kenyang hihi

sempat mintk tolong pekerja kt situ amkkn gambar hehe

i love dis picca!!
puas hati x? hehe.. kitowang x puas lagik..lpas balik dri ice room ni..kitowng xtido taw.. tido la tp ciput jer coz awal pagi lagi kitowng kuar p BROGA HILLS..xcaye?? tgu entry seterusnya..okeyh babaii

4 Owg Conteng Entry:

ferra said...

BROGA HILL. OKEH JUMPE DI SANA!

Putry Bella said...

jom2 broga.. cantekk punye view :)

~~kimz~~ said...

pergh..terliuq tgk makanan tu.. cakap orang single ke x.. yang awak tu single x.. leh nak nombor x..hahahha :)

apek poyo said...

wooo...best..tapi apo pasal gambar den takdo?..hehehe