TABUNG SIMPANAN

sAhAbAT KuSaYanG...!!

tabung masa depan

Monday, March 11, 2013

Alhamdulilah..rezeki yang tak ternilai..thank you Allah..

alhamdulilah..genap 9hb yg lepas dah sebulan kite n hubby disatukan..dan pada 9hb tu jugak la kite p klinik..hehe wat pregnancy test..dan alhamdulilah kite da pregnant..syukur alhamdulilah..rezeki yang tak ternilai.. doktor cakap kite bunting pelamin..arini kandungan kite da msuk 5 minggu 2 hari hehe alhamdulilah rezeki kan..:) ekceli tak taw nak tulis ape lagi coz hepy sgt hehe..cme tu la doktor nasihatkan xwat keje berat2.. and part yang paling best kite xde alahan yang teruk2 pn..yang alahan lebihnye ialah en hubby hehe ciann beliau.. demam teruk.. mngidam kalah si isteri hehe.. 

muka hepy lepas jumpe doktor kat klinik Al-Farabi Kuantan (^_^)

Doktor yang check kite lak yang hepy kite pregnant hehe, siap mintak kite tolong doakan beliau pregnant jugak..hehe time tu jugak doakan..dalam hati la hehe..mudah2an ada la rezeki doktor tersebut hehe.. okey tu jer dlu hehe pening lak ngadap lappy ni lama2 hehe 

2 Owg Conteng Entry:

nikilah said...

wah! alhamdulillah..
tahniah, nabila.. ;)
take a good care of ur health ok..

Daughter of Hj Kamal said...

hehe tq nik..nnti dapat ank buah la nik hehe :P insyAllah..Doakan kite ye :)