TABUNG SIMPANAN

sAhAbAT KuSaYanG...!!

tabung masa depan

Tuesday, February 19, 2013

Alhamdulilah...two is better than one

wahh its been sooooo lonngg xupdate blog..almaklumlah bz bebenor...sekarang kan da bersuami...da bersuami? yupp...alhamdulilah.. dengan sekali lafaz pada 9hb Februari 2013, ite sah menjadi isteri kepada Mr.FJ hehe.. syukur segalanya dipermudahkan...(^_^) majlis kenduri kami diadakan dengan biasa2 ajer dirumah umi abah ite di kemaman,terengganu.. majlis belah hubby pulak..(wahh hubby uolzz..kau hado? nan hadooo haha ) okey2 majlie belah hubby pd 16hb Februari..seminggu lepas majlis akad nikah kitorang..okey arini ite citer pasal majlis perkahwinan ite n hubby jela yer...:) okey overall both reception was going smoothly alhamdulilah..cume time majlis belah hubby jela hujan sket.. xpela hujan rahmat hehe :) yang penting majlis berjalan dengan lancar.. 

okey2 nak review sket berkenaan dengan mekup time akad nikah.. well sgt menduka citakan coz xbpe cantik..look really dull..sabor jela..mk cik2 pom komen gak mekup akad nikah xnaik sgt.. tapi alhamdulilah biler dlm gambar naik jugak la sket...xpela an...mekup time persalinan kedua better than solemnization. pape pon mekup time belah hubby superb cun coz di make up oleh MUA yg sgt profesional dan dikenali hehe iaitu Jamina Jamaluddin...and she also merangkap my kakak ipar hehe kakak hubby ite je beliau ni.. well lau sape2 nk booking beliau boleh la lawati blog n fb beliau di SINI and SINI 

okey2 la penat la type byk2 :P amk la layan gambr time akad nikah n majlis belah hubby..mjlis belah ite nyer outdoor hold dulu coz photoghraper  lom ksi.. so enjoy.. p/s time mjlis belah hubby seyes nmpk sgt bambam..haha bru smggu kawen da bambam adoiii 


sah sah sah! alhamdulilah...







my parents dpt menantu baru huhu hepyy

ibu n bapa mertua ku :)






apsal muke hubby time ni mcm zain setia hujung nyawa je heee :P perasaan!








2 Owg Conteng Entry:

Maryam said...

tahniah bella....patut la lame tak update blog..cantik sangat bella ye =)

Daughter of Hj Kamal said...

alhamdulilah..jodoh da sampai hehe tq sis :)