TABUNG SIMPANAN

sAhAbAT KuSaYanG...!!

tabung masa depan

Friday, December 2, 2011

ya Allah! Banjir di Kajang



ya Allah hari ini kite amat terkejut bila tengok ada orang post kat FB video banjir di KAJANG, kite repeat KAJANG! amatlah dekat ngn sri kembangan ni! subahanaAllah.. setiap kejadiaan pasti ada hikmahnya, adakah ini merupakan tanda-tanda kiamat?kira-kira selepas solat jumaat pada hari ini 2 Disember Kajang dilanda banjir,  air boleh dikatakan semakin meningkat hingga ke paras bahaya! hal ini amat membimbangkan la bagi kite,kesian kat mereka-mereka yang mengalami kerugian.. walaubagaimana pun alhamdulilah setakat ni tak ada lagi kes kehilangan nyawa yang dilaporkan tetapi ada ura-ura yang mengatakan ada dua orang telah mati oleh sebab dihanyutkan arus deras namun berita tu masih belum disahkan oleh pihak yang berkuasa. jom tengok video yang dirakam oleh seorang blogger Doposen.com petang tadi..



p/s: kepada semua diharapkan agar tak masuki kawasan pekan kajang..semoga banjir ni cepat surut dan tiada mangsa banjir.aMInn...

2 Owg Conteng Entry:

mish aryu said...

mcm xcaya je kajang banjir.. fuhh ..

Putry Bella said...

tu la pasal, kite first time tgk video ni mengucap panjang.. huh.. ni semua petanda...