TABUNG SIMPANAN

sAhAbAT KuSaYanG...!!

tabung masa depan

Monday, November 28, 2011

Contest I Love Photography by Anis and Aina


i love photography..korang suke? lau suke apa kata tonjolkan bakat photography korang tu dengan sertai contest ni jugak..moh ler.. lau nak join sila la klik banner tuh.. kite rase blog kite ni dh jadik blog contest and GA dah coz asyik update contest n GA jerk.. haha..lantak la.. blog kite suke hati kite la.. an3? huhu... 

syarat2nye?? korang ni..ape la... lau nk tahu terjah la blog Aina or Anis tu.. huhu ciannn... :P
okeyh.. kite nk pertaruhkan gambar nih.. dah siap edit gune Adobe Photoshop cs4.. sayap kat model tu di tambah yer.. haha... gambar ni sis kite yang edit.. modelnye kak yana..kwn baik sis kite hehe...xpela lau menang kite share yer sis.. haha... hopefully menang la..amen... 
Bismillahirahmanirahim...
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
tada....


macam seram jer an? hehe... gambar ni sbenarnye sweet jer.. tp cam lonely gurl waiting for her prince haha.. tp biler dh di edit ni la hasilnye.. agak seram hehe tp gempak an? my sis mmg pakar tang edit2 nih.. cayala sis.. hehe... okey.. disini kite nak tag mereka2 ni..jom korang join skali! (^_^)

4 Owg Conteng Entry:

nanakimie said...

thanks dear tag:) nana xreti lah edit2 photo neh..hehe...

nik nurhidayah said...

thanks sbb tag kite taw..law kite ade pic..kite join..;)

Putry Bella said...

Nana : welcme dear :) alaa xsemestinye kne edit gempak2.. tu atas budi bicara penganjur jgk la nk nilai hihi...

Nik : Welcme dear :) okeyh.. hehe..

Niena Sofea said...

Salam kenal ..

Niena singgah sini ye ..

Niena sudah follow ..

Jemput singgah ke blog Niena & komen2 ya..

(Klik iklan Churp2 & nuffnang Niena ye.. )

Jom daftar churp2 di blog Niena ,untung dengan hanya 1 klik .. Earning Churp2 lebih laju naik daripada nuffnang .. =)