TABUNG SIMPANAN

sAhAbAT KuSaYanG...!!

tabung masa depan

Monday, October 24, 2011

MALAM ANGGUN BUSANA

Apekah tajuk tu??? hehe actually kite ada wakil kolej kite untuk pertandingan Anggun Busana.. org suruh wakil kite pon on jela..bkn senang nk jdi Runway Model an hehe walaupon ketinggian yg xcukup lampai tapi jangan kaget ye sebab me selected TOP 6 huhu why top 6? not top 5? i have no idea..p tanya pengadil la yerk..hehe.. btw kite amat2 berterima kat dua org insan yang amat baik hati yang suka rela nye jadi Mak andam n P.A kite pada malam kejadian.. dowang adalah Izah and Fifa..

me with izah..a.k.a make up artis huhu

me with fifa.. mlm tu fifa kene blk awal sb ada hal so xsempat nk pose :( btw tq P.A! hehe abaikan muke ku yg nth pape tu.. gmbr thun lpas huhu

back to da story.. walaupon terpilih dlm TOP 6 from 23 peserta tapi kite xdpt la no 1-3 tu huhu.. mybe ada salah time jwb soalan kat stage 2.. btw pertdigan ni dibuat semperna majlis konvo UPM.. anggun busana ni utk hari last konvo..  meh la lyn gmbr sket jela yer hehe.. 





my mak andam hehe

my rumate yg turut bg sokongan hehe thnks guys ^_^



with esul wakil kolej 17.. dak cute ni memg model taw.. dapat TOP 6 jugak :)

barisan peserta 23 org..

me amat pendek hahaha







TOP 6






5 Owg Conteng Entry:

nikilah said...

warh! nice nabila! keep it up! bleh jd model smbilan ni..

Putry Bella said...

hehehe tq nik... tu la lau ada rezki jai model sambilan kite sambar jer haha.. tp xde lak org cari haha..ketod kot... huhuhu

Hajar said...

kak!comel nye!macam model doh rase.ahaha=D

Putry Bella said...

Thanks Hajar :) tu ar..ase gop aura model time tu hihihihi...biar pendek pom.. :P

Putry Bella said...

Thanks Hajar :) tu ar..ase gop aura model time tu hihihihi...biar pendek pom.. :P