TABUNG SIMPANAN

sAhAbAT KuSaYanG...!!

tabung masa depan

Saturday, April 9, 2011

MENANG VOUCHER DARI SAYS.COM


syukur Alhamdulilah.... walaupun earning nuff sikit...tp dengan says.com rezeki makin bertambah-tambah (^_^) mungkin ada hikmah susah sebelum ni..terima kasih kepada Says.com sebab bagi voucher RM100 JUSCO nih..:) walaupun bukan birthday bulan ni tapi dapat hadiah hehehe thanks a lot :) angan-angan nak dapat iPad tp dapat voucher pon syukur sangat2 dah :) hehe ner taw lepas ni dapat iPad tu kan? hehe nakkkkk... btw lau korang nak join Says.com ni nak menang jugak macam kite meh register dulu kat sini http://says.my/bellabakye/invite  isi form yang disediakan okeyh? pastu invite la kawan2 korang yg nak join gak..then share kempen yg available utk korang keyh? gudluck semua...!!

2 Owg Conteng Entry:

syai.nia.sharif said...

husyioo best gilaa boleh shopping! ^^

Putry Bella said...

hehe..taw xpe.. best join says.com ni.. sasaran iPad xdpt dpt voucher pon syukur la hehe... dh join says.com?