TABUNG SIMPANAN

sAhAbAT KuSaYanG...!!

tabung masa depan

Saturday, April 2, 2011

AJINAMOTO BAHAYA???

Haaaa korang pernah dengar x sape2 yang ckp AJINAMOTO tu bahaya? ley gugurkn rambut?? mesti pernah kan2?? sebenarnya tu semua auta belake! haha emo lak..xdela...jumaat ri tu 1/4 kite ada trip ke kilang AJINAMOTO ternyata bahan2 yang digunakan semuanya bahan semula jadi... so memg xde masalah untuk kesihatan...akta pon xde ckp yng MSG tu ada had penggunaanya rite? so... xde masalah la nk amk bler2 pon byk kli pon... lau pasal rambut gugur tu bukn sebab MSG taw tu semua sebab genetik, masalah kulit kepala, perubahan hormon... n byk lagi faktor2 yang menyumbang kepada keguguran rambut ni..so AJINAMOTO selamat digunakan... kite memg pengguna setia Aji Shio keluaran AJINAMOTO hehe lau mkn sup taruk bende alah tu memg perfect rasenye hehe... 
satu lagi sape2 yang nak ada kan trip ke mana2 kilang pengeluaran produk makanan kite suggest korang p la Kilang AJINAMOTO..seyes xkan nyesal punye..sebab apa? sebab layanan memg mantoppp... sampai2 dh dpat gift.. siap dpat mamam mushrom soup lagi... ada sesi masak2 taw.. lepas masak ley makan lagi..orng xpndai masak pon ley jadi expert lau guna produk Ajinamoto ni... mudah, simple tp sedappppp :) then sebelum pulang kitowang dihidangkan ngn makanan pulakkk... nasi goreng kampung n ayam black paper..pergg sedapp...memg xrugi dtg sini...  bawah ni adala sedikit gmbr utk tatapan korang..










hehehe kitowg di kaci topi safety lagi...betapa dowg caring ngn keselamtan pelawat..mantop kan? huhu.. tp gmbr2 kat kilang xdibenarkan amik huhu...dowg punye dapur memasak cannttiiilkkk macam rancangan masak2 kat tv tu hehe...tp kan...chepf punye pakaian cm baju kite kje kat sushi king jer kaler hahaha ok la choww :P

2 Owg Conteng Entry:

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

x ske masakan letak pak aji!
x ske!

kalau letak pak aji...x ori lah masakan anda! hehehehe :P

Putry Bella said...

dear kite pon xsuke letak pak aji..tapi kite suke gune AJI-SHIO huhu...