TABUNG SIMPANAN

sAhAbAT KuSaYanG...!!

tabung masa depan

Wednesday, March 23, 2011

serabut perut!!

kira pon serabut perut haha
uaarggghhhhh....tensyen la minggu ni..huhu tp sempat je update blog..mereng suda...haha...serabut perut??? korang mesti pernah dengar perkataan tu kan dalam citer Ngangkung huhu.. owg ganu n klate gune perktaan tu lau depa tengah tensyen huhu.. tapi xtaw la nape kat citer Ngangkung tu die kaci nama ubat lak serabut perut huhu..lantaklah..haha tp yang pasti kite memg tengah serabut perut a.k.a tensyen skng ni..bukan tensyen jer fedup ada bengang ada rase nak mati pon ada..oppsss.. xde2..Ajal maut tu Allah je yg tentukan huhuhu.. 

        tensyen2 ni knp?? haha bukan pe..assignment makin bertambah dowh..bukan makin berkurang..aihhh pensyarah ni..bagi last minit lak assignment..31/3 antar memg giler kentang arh.. assignment kauseling individu + group dua2 xsiap agy..pengguna pon xsiap agy.. ape lagi? haa marketing in progress..ni kaci mini projek untuk nutrition la pulak...semalam dapat asignment baru statistik la pulakkkkk hadooiiiii...nak tercabut otak ni haiiihhh...dugaan sebagai seorang pelajar n part time workers cm gini lah...huhuhu... xpe2..sabar2...sabar kan separuh daripada Iman..huhu sabar ye wahai diri ku..buatlah tugasan tu dengan sabar, ikhlas n tenang..InsyaALLAH ada ganjarannye...huhu..korang2 pon yang mengalami masalh yang sama..harap sabar yer... haa..jumaat ni ada 2 test lak tuh..Nutrition + Marketing..huhu seb bek statistic dh lepas..tu pon cam nak mampos jawab..giler bapak susah haiiihhhh... saborrr jelah...huhu.. oh ye korang moh ler join contest kite tu..xde sambutan pon..sedey ar... korang xsyg ibu korang ke???? pergghh ayat cm nk kene bunuh je budak ni kan? hahaha...

2 Owg Conteng Entry:

allia farhana said...

hai...saba je la..test,asinment..memang tak leh dipisahkan dgn student..kadang tu rase fed up jugak..eceh..padahal sy pon wat keje last minit..pape pon..gud luck 4 final..

Putry Bella said...

hehehe taw xpe...thnks allia.. (^_^) student jugak kah? hehe