TABUNG SIMPANAN

sAhAbAT KuSaYanG...!!

tabung masa depan

Wednesday, March 16, 2011

REMAKE CONTEST : CONTEST IBUKU RATUKU



huhu baru balik dari kelas kaunseling tibe-tibe tepikir untuk remake contest yang batal aritu huhu..xpela..aritu xde sambutan yang ni kite try..lau xde sambutan gak xpela teruskn jerk..huhu jimat duit den hohoho..ni duit tgh masyuk coz xjadik p Bandung buln 5 ni..de prob sket..n tambah plak ngn isu bencana alam skg ni..makin takut rasenye...


ok sape2 nak join jom lah..knp ibuku Ratuku ek? sebab rindu kat my mum la huhu..btw lau korang nak join moh ler terjah sikit syarat2 :

  • korang mestilah follower kite...bukan pe, motif wat contest pon utk eratkan hubungn sesama kite..lau xnk pon xpe..xpakse tapi cmner nk update kn2?
  • laki or pompuan semua ley join
  • korang perlu wat entry pasal contest ni tajuknye mestila CONTEST IBUKU RATUKU ok? senang je kan..
  • kat entry tu korang tempekkan la banner ni and link terus ke blog kite ni..kat sidebar xyah letak pon xpe..nyusahkn korang jerk kan?
  • oh ye dalam entry korang jugak korang citer kan sket pasal ibu korang yerk..
  • paling penting mestilah ada gambar korang and ibu korang yang palingggg sweetttt (^_^) gambar yang menyentuh hati kite dapat mrkah lebih taw :)
  • last sekali korang tag la 3 or lebih pon xpe kawan2 korang ajak dorang memeriahkan lagi contest ni..and make sure depa taw la ek?
  • contest ni akan berakhir pada 12.5.2011 lambat lagi tu kan? so jom la join yerk..12 aribulan dipilih sebab Ummi kite punye besday 12.2 hehe tp terpkse amik bulan 5 sebab bulan 5 baru balik umah jumpe Ummi :)
  • oh ye, lepas siap semua kaci link entry blog korang kat comment box ni ok? senang kite nk jenguk..jgn kt shout box taw..ok? gudluck :)
Pemenang2 akan terbahagi kepada 3 kategori:
1 : gambar yang paling sweet bersama ibu
2 : entry yang paling menarik pasal ibu
3 : pick random oleh my Ummi (^_^) 

hadiah akan diberitahu kemudian mengikut sambutan dan hasil perbincangan dari my Ummi nanti.. ok? 

good luck guys...(^_^) chaiyookkk...!!

3 Owg Conteng Entry:

aLieF si Muncung ManiS said...

i miss my mum!!! huhuhu..putry,,good luck...

Pacek ABU sifir said...

WAA...menarik macam nak join je...4 my mum

Putry Bella said...

alief: thnks..jom la join
pacekabu : jom2 join...(^_^)